понедељак, 28. март 2016.

NUTELA-LEŠNIK CAKE POPS

Za sve ljubitelje krema Nutela i oni koji žele da probaju dobitnu kombinaciju ukusa. Ove Popse retko ko neće voleti jer su puni čokolade i lešnika. Ovaj recept za Nutela - lešnik Popse je izašao i na sajtu Dijamant margarina.
Sastojci: 
- 100 g mlevenog Plazma keksa, 
- 100 g pečenih lešnika, 
- 150 g nutele, 
- 70 g margarina (Preporuka: Dijamant sa maslacem), 
- 150 g mlečne čokolade, 
- 5 kašika ulja i  
karamelizovani lešnik za dekoraciju. 


Priprema: 
Pomešati sastojke plazmu, lešnik, nutelu i maslac. Kada dobijete kompaktnu masu praviti kuglice ili neki drugi oblik. Stavite ih u frižider da se stegnu. Štapiće umakati u otopljenu čokoladu na pari i zabadati u kuglice pa ih vratiti u frižider. Kada se čokolada stegla umakati cele kuglice u otopljenu čokoladu i ukrsiti po želji. seckani lešnik, šarene mrvice, rendana čokolada. Od ove smese se dobija od 15 do 20 kuglica. 


Нема коментара:

Постави коментар