Ovo je mini priča o mojoj prvoj Cake Pops
turi by Novi Sad.
Moj odlazak za Novi Sad je bio krajem decembra 2015. godine, tako da sam uspela
i Novogodišnje čari Novog Sada da doživim. Pored super provoda, cilj mi je bio
da obidjem sve majstore Cake Popsa iz Novog Sada i vama mojim čitaocima prenesem utiske. Uspela sam dva majstora Popsa
da upoznam Zoranu iz Fresh Food Caffe i Bojanu iz Fondan torte Novi Sad, dok su
ostali bili zauzeti novogodišnjim pripremama pa ću sa mojom sledećom posetom Novog
Sada upotpuniti ovu priču i sa njima a to su Puslica-Sweet and Fruit Candy i Love
mafini Novi Sad.
Poseta Fresh Food Caffe
Isčekivanje predivne sveže salate u Fresh Food
Caffe-u, u novogodišnjem dekorisanom i toplom ambijentu na adresi
Novosadskog Sajma 27.
Predivna gazdarica Zorana koja me je super ugostila
i prijatno smo se ispričale, podelile naša iskustva u vezi pravljenja Popsa a i
drugih slatkiša.
Moj Cake Pops Set na polici u Fresh Food Caffe-u, baš sam ponosna
bila kada sam ih videla :)
Na kraju par Popsa za poneti, ukus je nepogrešiv
Nutela i plazma. Šareno dekorisani na polici pored mafina, tiramisu, cheese cake, medenjaka i drugih slatkiša.
Poseta Fondan torte Novi Sad
Na putu do Fondan torte Novi Sad kratko fotografisanju u centru po vrlo
hladnom vremenu.
Pronašla sam i drugog Pops majstora Bojanu iz
Fondan torte Novi Sad na adresi Milovana Glišića 1.
Jedan detalj iz lokala, pored roze i čokoladnih Popsa, koji mi je privukao pažnju je prelepa knjiga Lorejn Paskal koja inspiriše u pravljenju novih slatkiša i ukusa.
Нема коментара:
Постави коментар