среда, 1. јул 2015.

CAKE POPS SA UKUSOM NESCAFÉ Frappé

Fantastično osvežava u ove vrele letnje dane.


SASTOJCI: 200gr. mlevenih lešnika, 250gr. šećera u prahu, 250gr. crne čokolade, 50gr. NESCAFE frappe. Za dekoraciju 200gr. čokolade za kuvanje, 5 kašika ulja i cela zrna kafe.

PRIPREMA: Istopiti na pari crnu čokoladu pa u to dodati pomešane ostale sastojke, kada dobijete kompaktnu masu od nje praviti kuglice, pa ih do pola nabodite na štapiće čiji ste vrh predhodno umočili u otopljenju čokoladu. Ostavite kuglice u frižider da se stegnu a potom ih umačite u rastopljenu čokoladu i na svaku kuglicu staviti po jedno zrno kafe.Od ove mase dobije se oko 20-25 kuglica.
Uživajte u ovoj novoj poslastici 




емотикон smile

Нема коментара:

Постави коментар