Sastojci:100gr. pistaća,
150gr. mlevenih kakao napolitanki, 100gr. imlek maslaca, 180gr. slatke pavlake
i 250 bele čokolade. Dekoracija: 100gr. crne čokolade (Candy melts Wilton),
100gr. bele čokolade, ukrasi po želji.
Priprema: Slatku
pavlaku zagrejte do ključanja, pa dodajte ostale sastojke. Posle nekoliko
minuta skloniti sa vatre i od smese formirati kuglice. Umakati štapiće u
otopljenu čokoladu zabadati u kuglicu. Jednu polovinu umakati u otopljenu belu
čokoladu a drugu u crnu. Zabodite ih u stiropor i staviti da se stegnu u
frižider. Osmislite šaru po želji, napunite poslastičarski špric i tankim
prugicama ukrasiti kuglice.Na slikama su neki od primera ukrašavanja na temu
crno-beli Cake Pops.
Нема коментара:
Постави коментар