петак, 31. јул 2015.

NOVA TREND DEKORACIJA

Ovo su Popsi puni iznenadjenja dok ih ne uzmete u ruku ne znate kako su dekorisani i šta vas očekuje na dnu kuglice. Zovu ih gore-dole Cake Pops. Ja sam ideju pronašla na ovom blogu www.craftsy.com vrlo je jednostavna dekoracija a efekat je super videćete i sami na fotografijama.
Napravite smesu za koje god Popse volite i oblikujte kuglice. Kada ih umačete u čokoladu bitno je da se dobro ocedi čokolada sa kuglice ali ne da se čokolada i potpuno stegne. Ako koristite Wilton Candy Melst čokoladu ona je dosta gusta pa se brže ocedi za razliku od naših koje su redje. Zatim nežno spusti kuglicu na posuta srca, mrvice, perlice...
Ostaviti kuglice na mrvicama dok se čokolada ne stegne. Kada ih poditnete izgledaće ovako...
 


RUFFLE CAKE POPS
Evo još jedne trendi dekoracije to je Ruffle Cake Pops kako ih amerikanci zove a ja bih i pre nazvala Ombre Cake Pops :) Napravite smesu za koje god Popse volite i oblikujte kuglice. Neka se glazura dobro stegne na kuglici. Potrebno vam je malo fondana po mogućstvu više različitih boja ili nijansi. Nanesiti tanak sloj cokolade kao na fotografiji i na njega zalepite istanjen fondan i tako redom dok ne pokrijete celu kuglicu.

Pogledajte tutorijal kako da sami napravite 
Ombre Cake Popse. 


GEOMETRIC CAKE POPS
Ova dekoracija mi je privikla paznju zbog svog neobičnog izgleda a vrlo je laka za pravljenje. Pogledajte fotografije korak po korak kako napraviti ove moderne Geometric Cake Pops. 























Нема коментара:

Постави коментар