петак, 13. мај 2016.

MLADENCI CAKE POPS

Pravljenje ovih Popsa je za mene bio izazov, jer je u pitanju bila velika količina Popsa a to je 400 komada. Povod je bio divan, venčanje dvoje predivnih ljudi u Kladovu. Još jednom čestitam na venčanju i sve najbolje. Ovim tekstom želim da približim pravljenje Popsa u obliku mlade i mladoženje da nije toliko teško da se slobodno možete upustiti u njihovo pravljenje i iznenaditi svoju drugaricu na venčanju. 
Smesu za ove Popse sam napravila od plazma keksa i krema (imate recept na blogu) izaberite neki jednostavniji recept i koji većina voli jer će ih probati cela svadba :)
Oblikovati kuglice zabadati bele stapiće predhodno umočene u belu čokoladu ( i mlade i mladoženje). Kada se čokolada stegla, mlade umakati cele u belu čokoladu a mladoženje samo pola kuglice. 
Kada ih sve završite ostaje vam pakovanje. Spremite isečen celofan i mašnice. Ja sam stavljala i kartončiće ispod svakog Popsa ali i ne morate, sve zavisi od vaše mašte. Bitno je da saznate koja će biti dekoracija sale pa se uklopiti, mašnice i izgled mlade. Ovde je bila zlatna dekoracija a za mladence napravite posebne Popse koji će se razlikovati od drugih. Pokupićete velike pohvale i mladence oduševiti nečim nesvakidašnjim. Uživajte dok ih pravite.
Vaša Duca




Нема коментара:

Постави коментар