уторак, 21. јул 2015.

MEXICAN CAKE POPS

Evo jednog jednostavnog recepta ali je potrebno malo vise vremena za dekoraciju. Ovi Popsi su pravljenji za jednu tematsku žurku i nisu za decu jer sadrže alkohol.



Sastojci: Jedna biskvit kora od vanile, 4 kašike Tequile, 3 kašike crnog krema, 50gr. putera. Dekoracija: 100gr. crne čokolade, 100gr. bele čokolade i dosta raznobojnih jestivih ukrasa.

Priprema: U blenderu usitniti biskvit koru. Sve sastojke pomešati dok se ne dobije masa da se mogu oblikovati šeširići, malo će te se pomučiti dok ne napraviti prvi posle ide lakše. Staviti ih na kratko u frižider. Umakati štapiće u otopljenu crnu čokoladu pa zabadati u šeširiće. Vratiti u frižider i pripremiti sve za ukrašavanje da vam bude na dohvat ruke jer se čokolada brzo steže a najlakše je neke ukrase (gulice po obodu šešira) stavljati dok se ne stegne potpuno. Umakati po volji šeširiće u čokolade i prepustiti se mašti. 

Biće najprimećeniji na vašoj žurci, stavite puno cveća pored a Popse možete zabadati u posudu punu ljutih papričica i efekat će biti super!

Нема коментара:

Постави коментар