среда, 8. јул 2015.

DUCINA CAKE POPS PRIČA

08.07.2013. Pre tačno dve godine za moj rodjendan sam napravila prve Popse i izgledali su ovako.


Kada sam videla mog dvogodišnjeg sina sa kojim je oduševljenjem zgrabio čokoladne Popse shvatila sam da je to pravi izazov raditi ovu poslasticu.  Lagano posle toga uz pomoc moje sestre genija za marketing  je usledila borba sa reklamiranjem i objašnjavanjem šta je Cake Pops. Zatim je i moj brat uskocio u pomoć i napravio mi super logo.



Prva velika prodaja je bila u Mikser House u Beogradu kada je nastupio prvi kontakt kupci i ja Duca Cake Pops. To mi je dalo vetar u ledja jer je prodaja bila uspešna kako sam imala jedan od najposećenijih štandova. U medjuvremenu sam radila sa mojim kolegom na sajtu www.cakepopsduca.com Posle tri izlaganja u Mikser House desila se i prva stranica u  
časopisu City Magazine gde je priča o Cake Popsu i meni bila objavljena.


Bilo je dosta naporno raditi sve detalje i ispuniti svaku zamisao klijenta, naročito kada su u pitanju "mlade" i velika količina Pops-a. Ali veliko ALI nista nije toliko teško i nemoguće uraditi kada imate podršku porodice i svoju jaku volju da uspete kada postavite sebi cilj. Želim pohvaliti mog supruga koji je mnogo besanih noći proveo pomagajući mi iako je ujutru išao na posao.



Posle časopisa sledi i kratak intervju za Pink 2 koji sam odradila kao da sam ceo život čekala samo to, da ispričam ljudima šta je Cake Pops i kako se pravi.



 Zatim, rad na promociji Cake Pops Maker u Top Shop-u, zahvaljujem se super marketinškom timu iz Novog Sada.

Sada pišem blog www.cakepopsduca.blogspot.com u želji da podelim sa svima sve na temu Cake Pops (recepti, ideje, saveti, fotografije, Cake Pops i poznati...)  Hvala svima koji su probali i koji će tek imati prilike da isprobaju nove ukuse Cake Pops-a rum, kokos, nescafe, malina... Oni koji su uz mene želim da i dalje ostanu i da nastavimo da gradimo Duca Cake Pops.

Vaša Duca

                                                                             

Нема коментара:

Постави коментар